Bestel het boek

Je weet dat de nieuwe donorwet er is gekomen. Gelukkig! Maar hoe dan en waarom nu wel? ‘Dat bepaal je zelf’ neemt je ‘letterlijk’ mee achter de schermen, de spannende momenten, persoonlijke momenten, teleurstellingen, halve waarheden en dat verweven met interviews met voor & tegenstanders.

Het boek is over al te koop of rechtstreeks te bestellen via de website van onze partner Boekengilde.

Menno Loos en Ed van Eeden, Dat bepaal je zelf – Tien jaar strijden voor een nieuwe Donorwet. hardcover prijs € 20 – E-book prijs € 9.99 – Uitgeverij LoosBD (2021) – 356 pp, ISBN 9789464027402


Wil je in deze zware tijden liever je eigen favoriete boekhandel steunen, dan kun je het boek ‘Dat bepaal je zelf’ ook via hun bestellen. Veel van deze ondernemers bezorgen je bestelling zelf aan de huis. Ook bieden veel boekhandelaren de mogelijkheid om je boeken bij de winkel zelf af te halen.
De volgende boekhandels besteden extra aandacht aan ‘Dat bepaal je zelf’:

ArnhemColofon
AmsterdamDe Nieuwe Boekhandel
Den Haag Paagman tegen over Tweede Kamer
OosterbeekBoekhandel Meijers en Siegers
VelpColofon
E-BookBoekenGilde | Bol – Kobo e-reader | Bruna


Ken jij nog een andere boekhandel die aandacht besteedt aan het boek en in dit rijtje thuis hoort, laat het dan weten dan voegen wij deze toe aan de lijst. #steunjeboekhandel #shoplocal


Grote afname van ‘Dat bepaal je zelf’
Wanneer het boek ‘Dat bepaal je zelf’ wil verspreiden binnen je organisatie, cadeau wil geven aan je relaties of om een andere reden geïnteresseerd bent in een grote afname van het boek neem dat contact met ons op via het contactformulier.